Certificering

Om de kwaliteit van onze activiteiten te garanderen, hebben wij de VKL en GMP+ certificaten behaald. Daardoor zijn wij een officieel erkend bedrijf en hebt u als klant zekerheid over onze kwaliteiten en betrouwbaarheid. Verder zijn wij in staat om samen te werken met andere gecertificeerde bedrijven.

GMPplusHet doel van de norm GMP+ is de voedselveiligheid voor de gehele voedselketen te garanderen. De organisatie is internationaal operatief en heeft duizenden aangesloten bedrijven. Deze aangesloten bedrijven kunnen u kwaliteit, veiligheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid van voedsel garanderen. Dit betekent dat de norm voldoet aan alle lokale en internationale eisen en standaards in de humane voedselindustrie en diervoederindustrie.

Download certifcaat

VKLVKL staat voor VoedselKwaliteit Loonwerk en deze norm is speciaal voor de loonwerksector ontwikkeld. Het doel van deze norm is het garanderen van de voedselveiligheid in de agrarische sector voor alle gewassen. Het VKL certificaat omvat alle voedselveiligheidseisen van de akkerbouw en tevens van EurepGap.

Download certificaat

Bovendien zijn wij aangesloten bij Cumela. Dit is een belangenorganisatie voor bedrijven in het agrarisch loonwerk, cultuurtechiek, infra, grondverzet en meststoffendistributie in Nederland. Een van de activiteiten van de Cumela is het ondersteunen van deze bedrijven met advies over nieuwe regelgeving en certificatie. Doordoor kan de kwaliteit en het aanpassingsvermogen van deze bedrijven geoptimaliseerd worden.

Cumela logo